1999-2010

Thursday, February 11, 2010

Father of suspect in Natalee Holloway disappearance drops dead playing tennis


Paul van der Sloot, father of the chief suspect in the disappearance of American teenager Natalee Holloway from the Dutch Caribbean island of Aruba, in 2005, is reported to have died on the island at the age of 57.

blik do nieuws.nl: Aruba/Amsterdam - De vader van Joran van der Sloot is op Aruba overleden na een hartaanval tijdens het tennissen.

Dat meldt de Arubaanse nieuwssite 24ora.com. Volgens de locale media zou de 57-jarige Van der Sloot onwel zijn geworden tijdens een potje tennis. Hij is met een ambulance overgebracht naar een ziekenhuis, alwaar hij overleed.

Paul van der Sloot, die werkzaam was als rechter in opleiding, stond pal achter zijn zoon Joran die in verband werd gebracht met de verdwijning van de Amerikaanse Natalee Holloway.


TV crime reporter Peter R de Vries, who has followed the case closely and got Joran to admit that he disposed of Natalee Holloway's body in the ocean, says on his website he is convinced Paul van der Sloot helped his son in covering up the crime.

Peters Dagboek
Bij de dood van Paul van der Sloot

Tamelijk schokkend nieuws: diverse media melden dat Paul van der Sloot, de vader van Joran van der Sloot, op Aruba is overleden. De 57-jarige jurist zou tijdens een potje tennis onwel zijn geworden en vervolgens overleden. De Arubaanse website 24ora.com heeft dat gemeld. De meeste media namen het bericht met een licht voorbehoud over.

Als het zo is, is dit een verlies voor zijn familie. Van der Sloot was nog maar 57 jaar. Maar, zo voeg ik er in alle eerlijkheid aan toe, het is ook een gevoelig verlies voor de zaak van Natalee Holloway, het 19-jarige Amerikaanse meisje dat in mei 2005 door toedoen van zijn zoon Joran spoorloos is verdwenen. Over de doden niets dan goeds, maar ik ontkom er toch niet aan om te zeggen dat ik er van overtuigd ben dat vader Van der Sloot zijn zoon behulpzaam is geweest bij het toedekken van diens geheim. Toen Natalee verdween, was Paul van der Sloot alleen in zijn huis op Aruba. Zijn echtgenote verbleef op dat moment in Nederland. Joran woonde in een soort tuinhuisje op het zelfde perceel.

1 comment:

dricer said...

Burn in HELL Paul Van Der Sloot..You will be seeing your pig son there soon.
Love,
Natalee